"Oldszkúl" szilveszter, "partifalatkák"
sponsored links
A hozzávalók: Sas József, meg valami konzumkaja. Bólé épp nemvolt, hálistennek mer még este hatkor is dübörgött a buli a fejemben.
A konzumkaját kicsit kibontanám. Évi egyik kedvence a dagadó. Mármint mindig emlegeti én meg sose sütök. Emiatt gyakran szóba került mostanában, anyukám meg hogy, hogy nem megajándékozott egy szép darabbal szilveszterre. Így eléggé adta magát az oldszkúl jegyében a gombával töltött dagadó. Hurka kolbász lett volna a "köret" vagy béterv, de mikor megtöltöttem a húst megijedtem (sütés után is akkora volt mint egy vekni kenyér), így más nem került a krumplin, kimaradt tölteléken kívül a tepsibe.
Sasjózsi tényleg volt, de csak tíz percig. Ha jól saccolom legutoljára olyan 15 éve találkoztam vele ilyentájt a dobozban, asszem öregszünk. Mindenkinek Boldog Újévet!
Kellbele (8-10 fõre):
1 db, kb. 1 kg-os sertésdagadó,
100 g vaj,
1 rozmaringág levelei, felaprítva,
2-3 szál kakukkfû levelei, felaprítva ...